Aramis är hemma

2014-09-02

Igår var det en stor dag i flockens liv. Vi åkte till kennel Sjöbolyckan för att först välja och sedan efter veterinärbesiktning ta hem en av mina söner som jag har tillsammans med "VipWins Julia". Med hjälp av alla bilder som Janette skickat hade i alla fall husse en idé om vilken hane som skulle väljas. Efter mycket pysslande med valpar i knät höll även matte med om att "Sjöbolyckans Puzzle Adventures" var den som skulle följa med hem.

 

/dsc-0099.jpg

Till vardags heter han Aramis (husse tror nämligen att det är en musketör) och vi fick en stund tillsammans innan det bar iväg hemåt.

Jag måste säga att jag är lite reserverad mot den lille. Jag har ju ägt nästan all uppmärsamhet här hemma. Den lilla del som Tessa tar har inte alls stört mig. Nåväl, jag har lovat att jag ska hjälpa till att ta hand om Aramis och att jag inte ska bråka med honom. Husse är övertygad om att det kommer at gå bra. så jag får väl lita på det och ha lite tålamod när han blir för närgången.

När vi kom hem var det redan sent på kvällen så bara vi fått mat gick vi till sängs och somnade omedelbart.

Idag har vi umgåtts lite mer och jag tycker nog att det är en trevlig prick. Vi har också varit hos Eurogroom i Rönnäng och köpt en säng till Aramis. Personalen kommer alltid ut och hälsar när vi är där och även dom sa att Aramis är en kopia av mig.

Sängen är provad och godkänd.

Allt för nu.

Zigge

 

 

 

 

2 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)
Flag Counter