Busen Aramis

2014-10-12

Aramis har nu tillhört vår flock i sex veckor. Han trivs jättebra, äter och växer som han ska.

/dsc-0032.jpg

Visst är han snygg sonen min.

De första fem veckorna bodde vi på landet med ett kanonfint septemberväder. Altandörren stod för det mesta öppen så vi kunde röra oss fritt "lillen" och jag. På eftermiddagarna när solen värmde blev det mycket lek med bollar och annat som Aramis lyckdes hitta.

 /dsc-0015.jpg

Som ni ser har jag för det mesta fångat bollen när Aramis fortfarande är på väg upp för backen. Men han ger alldrig upp och i obevakade ögonblick så själ han leksakerna.

Nu har vi flyttat hem till lägenheten. Detta blev en stor omställning för "lillen". Efter att med några undantag sprungit lös är det nu uteliv i koppel. Det tog ett par dagar att vänja sig vid nya rutiner och att lära känna den nya miljön.

Till och med Tessan har mjuknat i det trängre utrymmet som lägenheten innebär. Hon umgås artigt och tvekar inte att dela vattenskål med oss hundar.

Aramis är en busunge. Så fort matte eller husse lägger en tröja eller ett par sockor inom räckhåll så är han där och samlar sina fynd. Han gömmer sakerna under sängen där det som smakar blir sönderbitet. Vi har också våra kamper. Aramis tvekar inte att ta en dragkamp om populära leksaker. Han har ju inte min styrka men vinner ibland på list och snabbhet.

För övrigt har husse börjat öva med utställningkopplet. Tanken är att visa den "lille" på Terrierderbyt i november.

Det ska bli spännade att se om han får domarnas gillande.

Allt för denna gång.

Zigge

 

 

12 okt 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)
Flag Counter