Från i onåd till firad utställningsvalp

2014-11-24

Hej alla vänner. det var ett tag sen jag senast bloggade. I stort har det varit lungt här hemma med dagliga promenader  och inomhuslek.

Dock för några veckor sedan hände det. Husse förvarnade matte redan i dörren. "Det hjälper inte att bli hysterisk, vi kan fixa det"

Det visade sig vara ett hål i mattes handvävda rosenkelim.

/dsc_0058.jpg

Nåväl, matte blev självklart jätteledsen men det visade sig att hålet gick att konstlaga. idag kan ingen se att det funnits ett hål i mattan.

Det som återstår är ett hål i husses plånbok.

Annars går allt sin gilla gång och vi plockar lite med pälsen på Aramis. Varje dag tränar vi någar minuter med utsällningskopplet.

Så i går var det då dags för premiär i utställningsringen. Terrierderby i Jönköping blev första erfarenheten i utställningsvärlden. Som väl var kom vi fram i god tid för "lillen blev jättestressad av alla hundar och ljudvolymen i hallen.

Efter att ha hälsat på några kända Dandievänner, (älskarinna och mor till valparna, en av mina döttrar och flera andra Dandiesar som jag träffat tidigare) studerade jag allt lungt liggande i buren.

När det var dags för uppvisning i ringen hade Aramis lungnat ner och var på sitt bästa humör. Han gjorde bra ifrån sig och blev BIM valp. På bilden får domare Dodo Sandahl en puss.

 

 

13 jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)
Flag Counter