Nystart för Dandievänner

Hej alla mina dandievänner.

Jag vill bara säga att när jag, Aramis och Tessan lever livet i vardagslunk med fasta rutiner så blir det lite dramatiskt när något utöver det vanliga händer.

Torsdag 30/7 hade husse och matte bjudit hit några dandieentusiaster (Janette,Tomas, Lotta och Marie-Louise). Jättetrevligt, men ingen hade ju talat om för oss fyrbenta flockmedlemmar att sex dandiebrudar och en förnäm russeldam också skulle komma. Två av tjejerna hade också begynnade löpning varför extra säkerhetsåtgärder måste fixas.

 /dsc_0202.jpg

Som ni ser är jag inte med på bilden. Jag är nämligen den som har förtroende att vara lös. På bilden saknas också Frida som mestadels höll sig nära matte Marie-Louise. Aramis fick ha en egen avdelning för att inte bli alltför envis mot tjejerna

Efter middagen så satt de tvåbenta i timmar böjda över sina dataskärmar. Det var visst något om en ny hemsida som skulle startas.

/dsc_0201.jpg

Så småningom trycktes det på en knapp och hemsidan for ut i cyberrymnden. Efter bara någon timma hade ett stort antal besökare "gillat" sidan.

När så skymmningen lade sig flyttade tvåbeningarna in i uterummet och glufsade skaldjur. Frida och jag fick vara med utan att smaka.

Först vid klockan 23:30 tycke man att det var dags att avsluta festligheterna så att vi kunde gå och lägga oss.

På fredag morgon vägrade jag att gå upp innan matte rest sig ur sängen.

Efter frukost vidtog en rundtur på Tjörn där det ingick besök i hundgodisaffären  EUROGROM. Alltid något till oss efter allt slit.

Nu lördag kväll har jag kanske sovit ifatt och börjar vara mig själv.

Trots att man blir trött så ser jag fram emot resan till Gotland, där vi ska träffas igen.

Bästa Dandiehälsningar

Zigge

 

 

 

 

1 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)
Flag Counter